VoV Blog

Jedinečný rent-to-own systém VoVlastnom vám radi predstavíme aj prostredníctvom série užitočných VoV blogov. Sledujte náš web a o všetkom sa dozviete vždy z prvej ruky.

19. Máj 2023

Úvery na bývanie sú v súčasnosti pre mnohých ľudí nevyhnutnosťou

Úvery na bývanie sú v súčasnosti pre mnohých ľudí nevyhnutnosťou, keďže cena nehnuteľností v posledných rokoch neustále stúpa. Napriek tomu, že úvery na bývanie sú v mnohých prípadoch jediným spôsobom, ako si môžu ľudia dovoliť kúpiť vlastné bývanie, existujú aj riziká spojené s týmito úvermi.

28. Apríl 2023

Sme blízko bodu obratu na úrokových sadzbách. Ako investovať v takýchto časoch?

Jednou z možností pre investorov je zvážiť investície do dlhopisov s pevným výnosom. Dlhopisy majú fixné úrokové sadzby, čo znamená, že ich výnosy sa nebudú meniť s rastúcimi úrokovými sadzbami. Tento druh investícií môže byť najvhodnejší pre tých, ktorí hľadajú stabilné a predvídateľné príjmy.

22. Marec 2023

Máte hypotéku aj spotrebnú pôžičku s enormnou splátkou? Poradíme, či sa vám oplatí odklad splátok úveru.

Veľké percento Slovákov spláca viacero pôžičiek naraz. Medzi najpopulárnejšie kombinácie patrí práve hypotekárny úver a spotrebná pôžička, respektíve, leasing. Problémom je zvyčajne extrémne vysoká splátka. Čo robiť v takejto situácii? Je dobrým riešením odklad splátok úveru alebo predčasné splatenie?

10. Marec 2023

Kúpa nehnuteľnosti na firmu: Ako sa dá financovať komerčná nehnuteľnosť bez úveru?

Kúpa nehnuteľnosti na firmu je medzi podnikateľmi veľmi obľúbená. Prináša totiž možnosť odpisov, ktoré dokážu významne znížiť daňový základ. Čo však robiť v prípade, že nechcete alebo nemôžete dostať bankový úver na financovanie kúpy vlastnej nehnuteľnosti?

Newsletter

Nechajte nám váš e-mail a občas vám pošleme newsletter, čo máme nové.

Odoslať