VoV Blog

Jedinečný rent-to-own systém VoVlastnom vám radi predstavíme aj prostredníctvom série užitočných VoV blogov. Sledujte náš web a o všetkom sa dozviete vždy z prvej ruky.

1. Február 2023

Ako bude vyzerať realitný trh na Slovensku v roku 2023? Poznáme najnovšie predpoklady vývoja!

Mnohí preto s napätím čakajú, čo prinesie rok 2023. Dostaví sa konečne pokles cien nehnuteľností? Ako aktuálna situácia na trhu ovplyvní výšku nájmov? Prinášame vám prehľad najnovších predikcií, ktoré by ste rozhodne mali poznať!

24. Január 2023

Ste realitný maklér? Naberajte a predávajte nehnuteľnosti rýchlejšie a flexibilnejšie.

Získavanie klientov a naberanie nehnuteľností je jedna z najnáročnejších činností realitných maklérov. V spolupráci s nami však dokážete predávajúcim ponúknuť viac a odlíšiť sa od svojej konkurencie, a to pridanou hodnotou, flexibilnejšími možnosťami a individuálnym prístupom ku klientom.

19. Január 2023

Čo dokážeme zažiť na realitnom trhu s hypotékami za jeden rok?

Banky sa za posledné roky predbiehali, ktorá dá nižšiu úrokovú sadzbu a my sme sa stále mohli ľahko dostať k vlastnému bývaniu, poprípade aj k investičnej nehnuteľnosti. Dokonca aj v časoch korona krízy, mnohí predpovedali zmenu v podobe rastu úrokových sadzieb. Podelím sa s Vami o moju osobnú skúsenosť ako bývalej bankárky.

3. Január 2023

Ako výhodne a okamžite predať nehnuteľnosť v čase recesie?

Trh s nehnuteľnosťami je v čase recesie vo všeobecnosti menej aktívny a ceny nehnuteľností môžu byť nižšie ako v období ekonomickej prosperity. Napriek tomu je stále možné predať nehnuteľnosť hneď a za rozumnú cenu, ak sa budete riadiť týmito radami.

Newsletter

Nechajte nám váš e-mail a občas vám pošleme newsletter, čo máme nové.

Odoslať