VoV Blog

Jedinečný rent-to-own systém VoVlastnom vám radi predstavíme aj prostredníctvom série užitočných VoV blogov. Sledujte náš web a o všetkom sa dozviete vždy z prvej ruky.

13. Október 2022

Investícia do nehnuteľnosti aj bez dostatku financií či hypotéky

Naskytla sa vám skvelá príležitosť výhodne kúpiť nehnuteľnosť, ale nemáte dostatok financií? Samozrejme, môžete si skúsiť požičať v banke, no nie vždy sa to podarí. Ak nastane tá druhá možnosť a neviete získať peniaze na kúpu v banke, viete aké máte ďalšie možnosti?

6. Október 2022

Máte záujem o hypotéku? Tieto kroky vás čakajú

Získanie hypotéky je pomerne dlhá cesta, pretože je to komplexný proces, kedy sa posudzujú viaceré kritériá s univerzálnym postupom pre každého zvlášť. Úspešnosť schválenia hypotéky závisí od mnohých faktorov. Ešte predtým, ako sa rozhodnete zobrať si hypotéku, stojí za zváženie preveriť si v banke, aké máte možnosti a či vôbec máte šancu hypotéku získať.

30. September 2022

Neviete dofinancovať nový byt/dom predajom starého? Pomôžeme vám

Bývate si, nažívate a zrazu sa ocitnete zoči-voči nevídanej situácii, ktorá vás prinúti premýšľať nad novým bývaním. Túžba po novom, sťahovanie za partnerom, za prácou alebo iné dôvody, ktoré vás vyzývajú poobzerať sa po novom domove. Financovanie novej nehnuteľnosti sa dá uskutočniť viacerými spôsobmi.

22. September 2022

Podnikáte v prenájme, alebo vo vlastnom? Každá možnosť má svoje výhody i nevýhody

Byť sám sebe šéfom je túžbou mnohých, no nie každému sa podarí spojiť príjemné s užitočným a rozbehnúť úspešný biznis. Zarábať si službou, ktorávás baví, slušne vynáša a zároveň slúži a pomáha iným, znie ako ideálna predstava.

Newsletter

Nechajte nám váš e-mail a občas vám pošleme newsletter, čo máme nové.

Odoslať