VoV Blog

Jedinečný rent-to-own systém VoVlastnom vám radi predstavíme aj prostredníctvom série užitočných VoV blogov. Sledujte náš web a o všetkom sa dozviete vždy z prvej ruky.

14. September 2022

Plánujete prenajať nehnuteľnosť? Ponúkame vám užitočné rady

Vlastniť nehnuteľnosť alebo uvažovať o investícii do nehnuteľnosti za účelom zisku, je aj v súčasnosti dobrá voľba a spôsob, ako uchovať a zúročiť svoje peniaze. Okrem toho, že nehnuteľnosť môžete predať a zabezpečiť si tak určitý jednorazový zisk, máte tiež možnosť vytvoriť si vďaka nej pravidelný pasívny príjem, a to práve jej prenajímaním.

9. September 2022

Daň z dedičstva nehnuteľnosti. Čo ma to bude stáť?

Každého, kto zdedil nehnuteľnosť čaká dedičské konanie. Viete však, či ste povinný platiť daň z dedičstva nehnuteľnosti? Hoci dedičstvu prechádzajú smutné udalosti, je potrebné myslieť aj na práva a povinnosti, ktoré z neho vyplývajú. Do dedičstva patrí nielen majetok, ale aj dlhy.

26. August 2022

Ako postupovať pri kúpe nehnuteľnosti

Kúpa nehnuteľnosti býva vždy veľkým krokom v živote človeka. Nájsť si svoj vysnívaný byt či dom môže chvíľu trvať, ale iste nám dáte za pravdu, že je to tá príjemnejšia časť. Proces nadobudnutia vlastníckeho práva k nehnuteľnosti je už o niečo zložitejší.

18. August 2022

Ako získať úver pre podnikateľov na obchodné/nebytové priestory

Väčšina začínajúcich podnikateľov sa prioritne sústredí na získanie financií, ktoré investuje do samotného podnikania a až sekundárne rieši financie na podnikateľské priestory. Preto sa častokrát uchýlia k alternatíve prenájmu priestorov. Niekedy je to výhodou, inokedy zas nie. Ak uvažujete nad kúpou obchodných priestorov, kde budete vykonávať svoju činnosť, môžete tak urobiť za pomoci úveru pre podnikateľov alebo za pomoci našej služby vovlastnom.sk.

Newsletter

Nechajte nám váš e-mail a občas vám pošleme newsletter, čo máme nové.

Odoslať