VoV Blog

Jedinečný rent-to-own systém VoVlastnom vám radi predstavíme aj prostredníctvom série užitočných VoV blogov. Sledujte náš web a o všetkom sa dozviete vždy z prvej ruky.

10. Marec 2023

Kúpa nehnuteľnosti na firmu: Ako sa dá financovať komerčná nehnuteľnosť bez úveru?

Kúpa nehnuteľnosti na firmu je medzi podnikateľmi veľmi obľúbená. Prináša totiž možnosť odpisov, ktoré dokážu významne znížiť daňový základ. Čo však robiť v prípade, že nechcete alebo nemôžete dostať bankový úver na financovanie kúpy vlastnej nehnuteľnosti?

28. Február 2023

Pôjdu ceny nehnuteľností dole? Pozrite si aktuálne predikcie.

Plánujete kúpu nehnuteľnosti a rozmýšľate nad tým, či by ste mali konať hneď, alebo je lepšie počkať? Pôjdu ceny nehnuteľností dole v najbližších mesiacoch, alebo treba počítať s ich ďalším rastom? Pripravili sme si pre vás prehľad tých najdôležitejších vecí, ktoré by ste mali brať do úvahy.

20. Február 2023

Drahšie hypotéky na Slovensku: Ako získať vlastné bývanie, keď vám to nevychádza?

Vysoká inflácia spôsobila, že Európska centrálna banka je nútená postupne zvyšovať základné úrokové sadzby. Tie podľa predpokladov Raiffeisen Research začiatkom roka 2023 presiahnu úroveň 3 %, čo nie sú dobré správy pre záujemcov o nové bývanie.

9. Február 2023

Máte vybratú nehnuteľnosť, ale nemáte financie? Takto kúpite bývanie pre mladých bez hypotéky!

Podarilo sa vám nájsť vašu vysnívanú nehnuteľnosť, avšak nemáte našetrených niekoľko desiatok tisíc eur, aby ste si ju mohli kúpiť v hotovosti? Bývanie pre mladých si môžete zaobstarať aj bez vlastných zdrojov, hypotéky a pôžičiek od blízkych! Ako na to?

Newsletter

Nechajte nám váš e-mail a občas vám pošleme newsletter, čo máme nové.

Odoslať