VoV Blog

Jedinečný rent-to-own systém VoVlastnom vám radi predstavíme aj prostredníctvom série užitočných VoV blogov. Sledujte náš web a o všetkom sa dozviete vždy z prvej ruky.

15. September 2023

Obchodovanie s nehnuteľnosťami: Kapitál už nie je prekážkou!

Máte cit a skúsenosti pre obchod s nehnuteľnosťami, poznáte svoj lokálny realitný trh, no nemáte pre efektívne obchodovanie potrebný kapitál? Využite našu službu. Na obchodovanie vám poskytneme až 80 % prostriedkov a je len na vás, ako ich dokážete zhodnotiť.

25. August 2023

Úrokové sadzby a príležitosti na trhu s nehnuteľnosťami

V blízkej budúcnosti sa očakáva stabilizácia úrokových sadzieb, resp. ich pokles. Keď sa tak stane, dopyt po nehnuteľnostiach pravdepodobne opäť vzrastie, čo zvýši ich hodnotu. Tešiť sa zo zaujímavých ziskov sa preto budú tí, ktorí sa k nim dostali v období ich poklesu. Čo ak by ste si mohli nehnuteľnosť rezervovať dnes, za dnešnú cenu a financovanie riešiť, až keď sa trh stabilizuje?

28. Júl 2023

Čínska ekonomika stratila ťah. Peking prvykrát priznal, že má problém.

Nedávne správy z Pekingu nám hovoria, že Čína prvýkrát otvorene priznala, že sa stretáva s problémami vo svojej ekonomike. Tento prudký odklon od obvyklého samochválu vyvoláva otázky o skutočnom stavu čínskej ekonomiky a možných dôsledkoch na globálnu ekonomickú scénu.

29. Jún 2023

Poistka proti inflácii zlyháva. Výnosy realitných fondov ohrozuje aj obľuba práce z domu.

Realitné fondy sú kolektívne investičné nástroje, ktoré zhromažďujú peniaze od investorov a investujú ich do komerčných nehnuteľností.

Newsletter

Nechajte nám váš e-mail a občas vám pošleme newsletter, čo máme nové.

Odoslať