Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com
Neviete dofinancovať nový byt predajom starého? Pomôžeme vám

Neviete dofinancovať nový byt/dom predajom starého? Pomôžeme vám

Bývate si, nažívate a zrazu sa ocitnete zoči-voči nepredvídanej situácii, ktorá vás prinúti premýšľať nad novým bývaním. Túžba po novom, sťahovanie za partnerom, za prácou alebo iné dôvody, ktoré vás vyzývajú poobzerať sa po novom domove.

Financovanie novej nehnuteľnosti sa dá uskutočniť viacerými spôsobmi a jedným z nich môže byť práve financovanie predajom tej starej, v ktorej práve bývate. Ak ste sa rozhodli pre tento spôsob, zrejme sa upriamite na výber takého bytu alebo domu, ktorý dokážete predajom starého vyplatiť, prípadne si z predaja niečo aj odložiť.

No čo v prípade, keď prídete k ponuke, ktorá si vás pritiahne určitou výnimočnosťou ako je vyhovujúca lokalita, pekná rekonštrukcia, kompletné zariadenie, ale jej cena bude natoľko vysoká, že vznikne problém vyplatiť ju celú naraz?

Ocitnúť sa v tejto pozícii by teoreticky znamenalo dve veci. Buď urobíte kompromis a nájdete si niečo lacnejšie, alebo siahnete po hypotéke či spotrebnom úvere a doplatíte chýbajúcu čiastku.

Rent-to-own, férová cesta k vlastnému bývaniu.

Rent-to-own, férová cesta k vlastnému bývaniu.

Požiadať banku o pôžičku je určite rozumný a bezpečný spôsob, ako získať potrebné financie na dofinancovanie nehnuteľnosti. Lenže tento naplánovaný scenár sa nemusí vždy hladko zrealizovať a banka sa môže rozhodnúť, že vám z nejakého dôvodu peniaze nepožičia a tak vás prinúti čakať alebo urobiť ten spomínaný kompromis hľadať si niečo lacnejšie.

V takomto prípade máme pre vás ešte jednu praktickú alternatívu, ktorou je, že nemusíte čakať, ale ani hľadať lacnejšie bývanie. Pokojne si môžete dovoliť nasťahovať sa do nehnuteľnosti, na ktorú momentálne nemáte dostatok financií. My ju pre vás kúpime, vy sa okamžite nasťahujete a svoj starý byt či dom si bez stresu pripravíte na predaj. Na doplatenie chýbajúcej sumy dostanete toľko času, koľko budete potrebovať pre vybavenie úveru, pôžičky alebo prípadného doriešenia svojich úspor. Pre viac informácií o tejto možnosti kliknite sem.

Neobmedzujte sa a smelo si choďte za hlasom svojich potrieb a vyberte si domov, ktorý vám najviac vyhovuje bez ohľadu na jeho cenu.

Sme pripravení vám ihneď pomôcť.

Napíšte nám.

« späť na všetky články