Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com
Podnikateľské priestory na prenájom s možnosťou neskoršieho odkúpenia.

Prenájom podnikateľských priestorov s možnosťou odkúpenia neskôr

Len tí, ktorí podnikajú, vedia, koľko úsilia a financií si vyžadujú podnikateľské začiatky a napokon i celá podnikateľská činnosť, aby sa stala úspešnou a rozrastala sa. Väčšina začínajúcich podnikateľov sa prioritne sústredí na získanie financií, ktoré investuje do samotného podnikania a až sekundárne rieši financie na podnikateľské priestory. Z tohto dôvodu podnikatelia najčastejšie volia prenájom priestorov. Niekedy je to výhodou, inokedy zase nie. Niektorým prenájom vzhľadom na druh svojho podnikania vyhovuje, no tí, ktorí v budúcnosti plánujú takýto priestor vlastniť, volia prenájom z iných dôvodov. Snažia sa znížiť nevyhnutné počiatočné náklady, minimalizovať riziko, kým sa ich podnikanie nepostaví na nohy. Prípadne, vzhľadom na krátku dobu podnikania, ešte jednoducho nespĺňajú podmienky pre získanie financií na podnikateľský priestor. Banky si dôkladne preverujú bonitu svojich klientov. Posudzujú druh podnikania, dĺžku, obraty a zisky. 

Čo v prípade, že ste našli vyhovujúcu nehnuteľnosť teraz, ale nemáte alebo neviete získať financie na jej kúpu? Čo ak vaše priestory vyžadujú rekonštrukciu aby vyhovovali vášmu podnikaniu, no nedáva zmysel investovať do prenajatých priestorov? Máme pre vás jednoduché a efektívne riešenie.

Ak máte záujem o kúpu priestoru na podnikanie, ale momentálne naň nemáte dostatok financií, zvážte možnosť prenájmu s odkúpením neskôr.

Rent-to-own, férová cesta k vlastným priestorom na podnikanie.

Rent-to-own, férová cesta k vlastným priestorom na podnikanie.

Prenájom nehnuteľností určených na podnikanie s možnosťou odkúpenia neskôr

Ponúkame vám možnosť nájsť si vhodnú nehnuteľnosť, ktorú pre vás kúpime, prenajmeme vám ju, a vy si ju od nás môžete odkúpiť neskôr, keď vám to podnikanie umožní, a to za vopred dohodnutých podmienok. Na začiatok vám stačí uhradiť rezerváciu od 20%, ktorá sa v plnej výške započítava do kúpnej ceny s tým, že nehnuteľnosť môžete okamžite užívať ako vlastnú. Cena, za ktorú ju od nás neskôr odkúpite, sa počas celého obdobia nezmení, čo vás zároveň chráni aj pred rastom cien nehnuteľností.

Výhody tejto služby:

  • k rezervácii nehnuteľnosti vám stačí len malá časť kúpnej ceny, štandardne od 20%;
  • nehnuteľnosť máte okamžite k dispozícii pre svoje podnikanie alebo na ďalší podnájom;
  • nájomné za užívanie nehnuteľnosti je výrazne nižšie, ako by ste platili v prípade komerčného nájmu;
  • nehnuteľnosť môžete rekonštruovať alebo upraviť podľa svojich predstáv;
  • cenu nehnuteľnosti máte zafixovanú až do odkúpenia, a to aj napriek neustálemu rastu ich cien;
  • na odkúpenie nehnuteľnosti do svojho vlastníctva získate čas až niekoľko rokov, môžete tak urobiť v hotovosti alebo úverom kedykoľvek počas tejto doby aj predčasne, a to bez akýchkoľvek prekážok a pokút;
  • prenájom s odkúpením neskôr vám v budúcnosti vďaka fixácií ceny nehnuteľnosti pomôže aj pri žiadaní o úver;
  • v prípade, ak budete mať problém s odkúpením nehnuteľnosti v zmysle dohodnutých zmluvných podmienok, nemusíte mať obavy, na základe vzájomnej dohody vám umožníme dobu rezervácie predĺžiť alebo nehnuteľnosť spoločne posunieme ďalšiemu záujemcovi tak, aby sme vám vedeli vrátiť rezervačný poplatok.

Výnosné investovanie bez ohľadu na vývoj realitného trhu.

Výnosné investovanie bez ohľadu na vývoj realitného trhu.

Ako postupovať:

  1. Nájdite si na trhu nehnuteľnosť, ktorú by ste chceli využívať ihneď a neskôr odkúpiť.
  2. Pošlite nám k nej základné informácie ako fotografie, list vlastníctva či odkaz na inzerát.
  3. Následne vám vypracujeme a zašleme nezáväznú ponuku prenájmu s odkúpením neskôr.
  4. Po odsúhlasení ponuky nehnuteľnosť kúpime a budeme vám ju prenajímať až dovtedy, kým ju budete môcť odkúpiť. Na začiatok uhradíte len dohodnutý rezervačný poplatok a nehnuteľnosť môžete užívať ako svoju.
  5. Posledným krokom je odkúpenie nehnuteľnosti do vášho vlastníctva. Môžete tak urobiť kedykoľvek v hotovosti alebo úverom, a to za rovnakú cenu, ako bolo dohodnuté pri podpise zmluvy.

Poznámka: Prenájom s odkúpením neskôr môžete využiť aj pri nehnuteľnostiach vhodných na rekonštrukciu s úmyslom ďalšieho predaja.

Pre viac informácií nás kontaktujte prostredníctvom kontaktného formulára na našej webovej stránke, telefonicky alebo emailom.

Viac na www.bizpartnerfinance.com

« späť na všetky články