Nezáväzná konzultácia zadarmo

Nechajte nám prosím Váš kontakt. Radi sa s Vami porozprávame o Vašich potrebách a odpovieme na Vaše otázky. 

Prosím, zadajte tel. číslo vo formáte 0905 000 000
Prosím, zadajte email vo formáte vasemail@email.com
Investícia do nehnuteľnosti aj bez dostatku financií či hypotéky

Investícia do nehnuteľnosti aj bez dostatku financií či hypotéky

Naskytla sa vám skvelá príležitosť výhodne kúpiť nehnuteľnosť, ale nemáte dostatok financií?

Samozrejme, môžete si skúsiť požičať v banke, no nie vždy sa to podarí. Ak nastane tá druhá možnosť a neviete získať peniaze na kúpu v banke, viete aké máte ďalšie možnosti?

Ako prvé vám pravdepodobne napadne požičať si niekde inde, no väčšinou omnoho drahšie. Zaviazať sa na vysoké úroky nie je veľmi rozumné riešenie.

Na vyriešenie takejto situácie pre vás máme zaujímavú možnosť!

Nemusíte sa uchýliť k rýchlym peniazom, ani prenechať šancu dobrej kúpy nehnuteľnosti niekomu inému. Prostredníctvom našej služby rent-to-own vám jednoducho dáme priestor a čas, aby ste si financovanie doriešili neskôr, alebo si vylepšili svoju finančnú situáciu a požiadali banku o hypotéku alebo úver znova.

Rent-to-own, férová cesta k vlastnému bývaniu.

Rent-to-own, férová cesta k vlastnému bývaniu.

Na tento čas pre vás danú nehnuteľnosť kúpime, vy ju budete môcť okamžite užívať ako vlastnú, rekonštruovať či dokonca prenajímať ďalej. Na jej vyplatenie budete mať čas až niekoľko rokov.

Naša služba vám ponúka viac, ako len bezpečný a okamžitý prístup k vami vybratej nehnuteľnosti. Ponúkame vám aj možnosť ušetriť. Z dôvodu neustáleho rastu cien nehnuteľností sa kúpa vlastného bývania neodporúča odkladať na neskôr, pretože neskôr za ňu zaplatíte ešte viac. Vďaka našej rent-to-own službe si cenu nehnuteľnosti zafixujete na momentálnych cenách a o pár rokov alebo aj kedykoľvek skôr, keď na ňu získate peniaze, nebudete potrebovať ani o euro navyše. Nebudete sa musieť trápiť rastom cien nehnuteľností, práve naopak, bude vás tešiť, pretože pre vás bude platiť rovnaká cena, ako v deň jej rezervácie. S nami si zabezpečíte jednoduchú a výhodnú kúpu nehnuteľnosti, pretože my držíme s vami.

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom formulára, emailu alebo telefonicky.

« späť na všetky články